DESTEK VER ÜNİVERSİTEM

Tarih: 10.07.2014

ÜNİVERSİTELERİN GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ BÖLÜM BAŞKANLARI

Bölüm Başkanları

Not: Bu tablo 10.07.2014 tarihi itibari ile hazırlanmış olup bu tarihli bölüm başkanı olarak gözüken akademisyenlere yer verilmiştir. Gıda mühendisliği bulunan bölümler Gıda Mühendisleri Odasının web sitesinden takip edilmiş olup, her üniversitenin bölüm sayfalarında yer alan bilgiler doğrultusunda hazırlanmıştır. Burda yer almayan bölümler var ise veya hatalar söz konusu ise bu bilgi eksikliği veya yanlışlığından dolayıdır. Herhangi bir art niyet söz konusu değildir.

AMAÇ: Günümüz itibari ile çok sıkıntılı dönemler yaşayan Gıda Mühendislerinin sorunlarına çözüm arayışımızda, bizleri yetiştirip mezun eden üniversitelerin desteğini almak. Bu maksatla temsili olarak yukarda ki tabloda yer alan bölüm başkanlarımızın aracılığı ile Türkiye geneli tüm Gıda Mühendisliği bölüm akademisyenlerine ve üniversite öğrencilerine çağrıda bulunup yardımlarını talep etmek.

DEĞERLİ HOCALARIMIZ VE ÖĞRENCİ ARKADAŞLARIMIZ :

ŞU ANDA MEZUN BULUNAN TÜM GIDA MÜHENDİSİ ARKADAŞLARIMIZIN SIKINTILARINI DUYMANIZI VE BİZ GIDA MÜHENDİSLERİNE YARDIMCI OLMANIZI DİLİYORUZ.

SAYGILARIMIZLA

 GIDA MÜHENDİSLERİ

Facebook Etkinlik Sayfamız : https://www.facebook.com/events/258968600962810/

Not: Sıkıntılarını dile getirmek isteyen Gıda Mühendisi arkadaşlarımızın sorunları bu alana eklenecektir.

Leave a comment